VERTROUWDE PARTNER

Akugo Branddetectiebedrijf 

Brandveiligheid is werk voor specialisten!

Akugo branddetectiebedrijf B.V. is reeds vele jaren thuis in het opstellen van ‘Programma’s van Eisen’ en is uiteraard branddetectiebedrijf en gecertificeerd door KIWA. En dat is nodig, want brandveiligheid is specialistenwerk. Dat vraagt dus om ervaring en vakkennis.

Met erkenning van KIWA ben je ervan verzekerd dat het kennisniveau en de praktische ervaring van onze medewerkers optimaal zijn.

Of het nu gaat om deskundig advies, begeleiding, installatie, beheer of onderhoud! Omdat elk gebouw en elke organisatie uniek zijn, zijn brandmeldinstallaties maatwerkprojecten. Als brandveiligheidsspecialist vertalen wij jouw wensen en verwachtingen naar doeltreffende oplossingen, ongeacht de situatie ter plaatse. Echt maatwerk dus!

Partnerschap

Installateurs en onze beveiliging experts zijn nauw met elkaar verbonden. Juist doordat we goed samenwerken met onze partners leveren we high-end installaties af.

Akugo zoekt jou!

Je bent bedreven in technische vaardigheden en gedreven om gebouwen brandveilig te maken. Je verlangt naar het gebruik van de nieuwste technologische snufjes om deze uitdaging aan te gaan.

Ga de uitdaging aan

Wie zijn wij?

Akugo Branddetectiebedrijf B.V. is een door KIWA erkend branddetectiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren en onderhouden van brandmeldinstallaties en ontruimingsalarminstallaties. Wij bieden kwalitatief hoogstaande totaaloplossingen voor elke branche, variërend van utiliteit, gezondheidszorg, industrie en overheid.

Alle systemen die wij aanleggen voldoen aan de meest actuele eisen die opgesteld zijn door de Overheid, waardoor wij voor elk door ons opgeleverd brandmeldsysteem een certificaat kunnen afgeven met betrekking tot veiligheid en betrouwbaarheid. Een KIWA Certificaat geeft de eindgebruiker een gerechtvaardigd vertrouwen in de kwaliteit van de aangebrachte installatie en het gecertificeerde bedrijf.

Erkend beveiligingsbedrijf:

Werken bij Akugo?
Ja, dat lijkt mij wel wat!

Een rustige kantoorbaan is niet jouw ding. Jij staat liever op locatie en komt alles te weten over onze beveiligingsoplossingen

Bekijk al onze vacatures en solliciteer meteen of maak een afspraak door het formulier in te vullen.

Bekijk alle vacatures

Ik wil graag meer informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.