ONZE SPECIALISATIES

Altijd een slimme oplossing voor jouw locatie

Kies een van onze oplossingen
op het gebied van brandveiligheid

Brandmeldinstallaties

Voorkom gevaarlijke situaties met brandpreventie

Ben jij eigenaar van een bedrijfspand? Dan ben je buiten eventuele eisen van de verzekeraar ook wettelijk verplicht om te investeren in brandpreventie voor het bedrijf.

Gebouweigenaren en ondernemers zijn verplicht om brandbeveiligingsinstallaties adequaat aan te leggen, te beheren, onderhouden en controleren. Naast de wettelijke verplichting, kan een brandbeveiligingssysteem door vroegtijdige detectie de gevolgen van een brand tot een minimum beperken.

 • Risicoanalyse voor brandpreventie
 • Gekwalificeerde monteurs
 • Digitaal logboek
brandveiligheidoplossingen-ontruimings-installatie

Ontruimingsalarminstallatie

Snelle en ordelijke ontruiming bij brand

Het doel van een ontruimingsalarminstallatie is de in het bouwwerk aanwezige personen na het ontdekken van een brand snel te alarmeren zodat een snelle en ordelijke ontruiming van de aanwezige personen kan plaatsvinden.

Een ontruimingsalarminstallatie is vooral nodig wanneer personen door aanroepen niet snel genoeg op de hoogte kunnen worden gesteld. Zonder ontruimingsalarminstallatie zouden zij te laat geïnformeerd worden en niet direct met vluchten kunnen beginnen. De ontruimingsalarminstallatie kan ook worden gebruikt om de voor het vluchten noodzakelijke hulp te mobiliseren, bijvoorbeeld door melding naar een zusterpost of zorgcentrale. Dit is bijvoorbeeld het geval bij minder zelfredzame personen, bij personen die onder dwang zijn ingesloten of bij het vluchten van grote hoeveelheden mensen. Het ontruimingssignaal zal soms een luid alarm, soms een stil alarm of een combinatie van beide moeten zijn.

 • Snelle alarmering
 • Controle en beheer
 • Noodzakelijke hulp mobiliseren
 • Luid of stil alarm
brandveiligheidoplossingen-sprinkler-installatie

Sprinklermeldinstallaties

Effectief en betrouwbaar voor brandbeveiliging

Sprinklermeldinstallaties, met hun snelle detectie en gerichte blussing, bieden een betrouwbare bescherming tegen branduitbraken.

Ze verminderen niet alleen schade, maar bieden ook gemoedsrust door continue bewaking en onmiddellijke reactie, waardoor letsel wordt geminimaliseerd en levens worden gered.

 • Onmiddellijke reactie
 • Beperkte schade
 • Snelle brandbestrijding
 • Continue bewaking
 • Vermindering van letsel

Al bekend met onze andere services?

Inspectie en certificering

Wij hebben alle erkenningen die nodig zijn voor onze producten en diensten en kunnen je volledig ontzorgen op het gebied van brandveiligheid.

Service en onderhoud

Wij verzorgen ook het onderhoud van het beveiligingssysteem. Onze ervaren monteurs zijn 24 uur per dag bereikbaar. Kies voor een servicecontract op maat.

Levering en aanleg

Wij leveren en installeren brandmeldsystemen voor optimale brandbeveiliging. Onze expertise biedt betrouwbare oplossingen die levens en eigendommen beschermen met snelle detectie.

Ga jij liever persoonlijk met ons in gesprek ?

Wil je meer weten over onze oplossingen op het gebied van brandveiligheid voor jouw bedrijf, een vraag stellen of een vrijblijvende offerte aanvragen?
Neem dan contact met ons op via +31 (0) 485 442151, stuur een email naar: info@akugo.nl ├│f maak een afspraak door het formulier in te vullen!

Ik wil een afspraak maken!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.